снимка: БулфотоГост тази сутрин по БНТ бе  Атанас Мангъров.Ето какво

...
снимка: БулфотоГост тази сутрин по БНТ бе  Атанас Мангъров.Ето какво
Коментари Харесай

Атанас Мангъров по БНТ: В болници трябва да влизат хора, които имат дихателна недостатъчност

снимка: Булфото

Гост тази заран по Българска национална телевизия бе  Атанас Мангъров.

Ето какво показа доцентът в ефир:

Хората имат ужасно доста проблеми и питат за всичко. Според него хората желаят да имат повече икономическа независимост, да могат да правят работата си умерено, а тези, които вършат бизнес да го вършат свободно. Това сподели в  " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия доцент Атанас Мангъров.

" Другото, което желаят, да има някаква предвидимост, а не отваряме - затваряме, а не вирусът се трансформира - ние също. Хората желаят предвидимост, да има някаква логичност в това, което се прави. Болшинството хора не виждат логичност в това, което става. Икономическата политика е безпорядък ", сподели още доцент Атанас Мангъров.

" Първото нещо, с цел да не се стига до хоспитализация над 8000 души, би трябвало да има доболнична помощ, която да работи. Спецификата на Коронавирус е, че визира белия дроб. По същия метод, по който вируса на хепатита визира черния. Както вирусът на хепатита не се лекува с антибиотици, по този начин и вируса на Коронавирус не се лекува с антибиотици. В лечебни заведения би трябвало да влизат хора, които имат дихателна непълнота ", добави още доцент Атанас Мангъров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР